Skip to main content

Videoovervågning til privat

Hold øje med dit hjem med E-Secures videoovervågning.

Bliv tryg i eget hjem med videoovervågning

Med videoovervågning til privat fra E-Secure vil du føle dig tryg døgnet rundt – også når du ikke er hjemme. Det kan være rart og trygt at have installeret et alarmsystem i hjemmet, men det kan være en rigtig god ide at overveje, om der også skal være videoovervågning.

Bor du og din familie eksempelvis på en stor grund, hvor det kan være svært at holde øje med det, der sker, så kan videoovervågning skabe mere tryghed. Du kan nemlig ganske nemt, via din tilhørende app, se hvad der sker udenfor. Det samme gælder, hvis du bor et mindre sted, men er nervøs for, hvad der sker udenfor ved dit hjem.

E-Secure kommer gerne ud og ser, hvordan du bor, så vi kan finde den helt rigtige videoovervågningsløsning til dig og din familie.

Uanset om du bor i lejlighed, villa, parcelhus, på en gård eller noget helt femte, så kan vi sammensætte en løsning, der matcher dine behov.

Kvaliteten er vigtig

E-Secure er specialister i skræddersyede sikkerhedsløsninger, herunder videoovervågning til private. Vi vælger kun de bedste løsninger og udstyr, så du altid er sikker på, at den løsning, du får installeret, opfylder de krav og ønsker, du har.

E-Secure benytter derfor kun overvågningskameraer fra godkendte sikkerheds leverandører, der til enhver tid tilsikrer kun det bedste af det bedste kamera udstyr.
Kameraer fås i alle tænkelige størrelser og typer med det tilfælles, at kvaliteten altid er i top.

Videopakke fra E-Secure

Køber du en videopakke til overvågning af dit hjem, så får du følgende med:

  • IP-kameraer i højeste HD kvalitet, der leverer knivskarpe billeder
  • Ingen forstyrrelse på signalet, da det trækkes over strømførende netværkskabler
  • Mulighed for trådløse løsninger
  • Brugervenligt styreprogram til computer samt Smartphone
  • Visning af liveoptagelser på telefonen
  • Mulighed for lydoptagelser
  • 24 måneders produkt garanti

E-Secure er naturligvis Alarm og Video ISO 9001:2015 Certificeret totalleverandør. Dette er din tryghed for en sikker og korrekt samarbejdspartner.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi vender tilbage hurtigst muligt og hjælper gerne med at svare på, hvad der kan være den bedste løsning for dig og din familie.