Skip to main content

Om E-Secure

Din garanti for tryghed og service.

Hvem er E-secure?

E-Secure er et Danmark mest innovative alarm- og sikringsselskaber. Vi har alle mange års erfaring med sikringsløsninger til både private og erhverv.

Vi tilbyder derfor også alle former for sikring, der blandt andet inkluderer:

Vores løsninger er moderne og innovative, samtidig med at vi altid skræddersyer vores pakker, så de passer nøjagtigt til dine behov og ønsker.

Vi leverer til hele Danmark og ingen opgave er for stor eller for lille

E-Secures forretningsmodel og strategi er baseret på lokale E-Secure autoriserede salgs- og installationspartnere, der danner grundlaget for et landsdækkende sikkerhedsnet, som dækker alle dele af Danmark.

E-Secures landsdækkende partnere er med til at sikres vores kunder bedst muligt. Er du interesseret i at blive partner i et evt. ledigt distrikt send en mail partner@e-secure.dk eller ring til os på 50 33 00 00.

Din nye sikkerhedspartner

Vi tilbyder en varieret palette af forskellige high-end kvalitets sikkerhedsløsninger baseret på intelligent teknologi. Vi er frontløbere i branchen, og derfor kan alle vores løsninger styres nemt og enkelt via din smartphone.

Vi har udviklet vores egen app, som du nemt kan bruge til at styre og overvåge alle dine produkter leveret af E-Secure.

Desuden, kan E-Secure hjælpe med hjertestartere, brandmateriel, bilbrandtæpper, førstehjælpskurser og meget mere, via vores søsterselskab Hjerte112.

Fokus på kundetilfredshed

Vi giver altid mulighed for, at du kan tilvælge en abonnementsordning, der inkluderer godkendt vagtcentral, service og udrykning og tilsyn af godkendte alarmpatrulje.

For E-Secure er kundetilfredshed altafgørende. Og vi mener det, når vi siger, at vores kunder altid er i centrum.

Det er nemlig en betydelig del af vores faglige stolthed at have glade og tilfredse kunder.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så tøv ikke med at kontakte os.