Skip to main content

Alarmsystem med tågesikring

Tyvene kan ikke stjæle det, de ikke kan se.

Tågesikring øger sikkerheden i din virksomhed

E-Secure tilbyder tågesikring, der fylder et lokale eller dit ønskede område med uskadelig røg. Det betyder, at en eventuel indbrudstyv inden for få sekunder vil blive stoppet i sin gerning, da man ikke kan se gennem røgen. Røgen bliver aktiveret gennem alarmsystemet, og den vil begynde at sprede sig med det samme, at alarmen går.

Vi tilbyder PROTECT tågegeneratorer, der er intelligent tågesikring. De er fleksible og har en høj ydeevne. Vi sikrer derfor, at vores tågesikring vil passe til dine behov og ønsker til sikring af din virksomhed.

Vi kan tilbyde at installere tågesikringen alene eller sammen med vores alarmsystem til erhverv.

Hvordan fungerer tågesikring?

En PROTECT tågekanon fra E-Secure fylder lokalet med en tæt sikkerhedståge, så indbrudstyven ikke kan se noget. Det betyder, at tyven heller ikke kan finde vej ud igen.

Røgen fra en tågegenerator kan holde indbrudstyve væk i op til en time, og politiet eller vagtselskabet har derfor god tid til at nå frem, mens du og din virksomhed er beskyttet af tåge.

Sikkerhedstågen efterlader ingen spor, og den er fuldstændig uskadelig for mennesker, dyr, tøj, møbler og elektrisk udstyr. Det er derfor en af de mest effektive og hurtige metoder til at forhindre et eventuelt indbrud, røveri eller hærværk.

En bekymring mindre

E-Secures løsning med PROTECT sikkerhedståge giver ro i sindet og en god nattesøvn efter lukketid. I tilfælde af indbrudsforsøg er din virksomhed hurtigt oppe at køre igen.

Vi tilbyder beskyttelse af alt fra små depoter til større varehuse. Vi kan fremvise godkendelser på både vores tågekanoner og tågevæske.

Tågekanonerne er udformet i et moderne og tidsløst design. Flere modeller kan endda skjules bag væg eller loft, hvis du ikke ønsker, det skal være synligt i virksomheden eller forretningen.

Vil du høre mere om vores løsninger?

Hvad koster tågesikring? Hvis du har nogen spørgsmål til, hvorfor intelligent tågesikring kan være en god ide for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.