Skip to main content

Porte & mekanisk sikring

Vi producerer, leverer og monterer porte i hele Danmark.

Skræddersyet port-løsning

E-Secure producerer, leverer og montorer specialdesignede mekaniske sikkerhedsløsninger bestående af porte, bomme, pullerter og hegn. Alle vores løsninger giver dig mulighed for at betjene dem via din smartphone med vores app.

E-Secure har egen produktion, og vi producerer derfor selv alle vores mekaniske løsninger – uanset størrelsen på din virksomhed og dine behov.

Det er derfor også nemt at koble hegnet sammen med en eller flere af vores andre løsninger som eksempelvis vores alarmssytem til erhverv eller vores videoovervågning.

Mange muligheder til din virksomhed

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer og muligheder vi tilbyder for mekanisk sikkerhed til din virksomhed.

Skydeport/svæveport

Dette er betegnelsen for en port, der kører sidelæns, når den betjenes. Porten kan man styre via sin alarm, smartphone (E-Secures egen app), en brik eller et kodetastatur. Porten egner sig særligt til større virksomheder, da denne kan produceres i store formater.

Svingport

En svingport er for dig, der ønsker en port, der ikke kører i sidelæns, men i stedet er delt i to. Det betyder, at der på stedet skal være fri plads til, at lågerne kan svinge helt op.

Vi tilbyder her både manuelle og automatiske svingporte.

Bom

Vi producerer og leverer flere typer af bomme – således at den matcher dine behov til virksomheden. Vores bomme kan betjenes manuelt, automatisk eller som ved en skydebom.

Pullert

E-Secures pullerter hindrer unødig indkørsel til virksomheden. De kan derfor også lukke et helt område af, hvis det er det, du ønsker. Vores pullerter fås både som manuelle eller som halv- eller fuldautomatiske.

Hegn

Vores hegn leverer vi i alle typer og udformninger efter dine ønsker. Vi leverer blandt andet panelhegn, trådhegn og dyrehegn. Der er også mulighed for galvanisering i ønsket ral farve

Kan leveres i alle typer og udformning efter ønske og behov. B.la. panelhegn, trådhegn og dyrehegn med mulighed for galvanisering i en ønsket RAL-farve.

Alle vores mekaniske sikkerhedsløsninger er CE godkendte og leveres direkte fra vores egen fabrik.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen former for spørgsmål til, hvilke løsninger, vi kan tilbyde jer, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage.