Skip to main content

Alarmsystem til private

Undgå indbrud med en skræddersyet alarmløsning fra E-Secure.

Undgå indbrud med E-Secures alarmsystem til private

Ingen ønsker at få besøg af tyve i hjemmet, og derfor kan det være en rigtig god ide at investere i et alarmsystem. Indbrudsraten i Danmark ret høj, men et alarmsystem til dit private hjem kan hjælpe med at sætte en stopper for tyvene.

E-Secure installerer kun de bedste alarmer, der findes på markedet som eksempelvis Ja-100 fra Jablotron. Med et sikkert og moderne alarmsystem kan du skabe tryghed ved at sikre dig og din familie mod indbrud.

Ja-100 Jablotron alarmsystem

Alarmsystem fra E-Secure

Der findes mange forskellige typer af alarmsystemer til private, og det kan være svært at finde rundt i og vide, hvad der vil være den bedste løsning for ens bolig. Derfor tilbyder E-Secure at komme forbi dit hjem, inden du beslutter dig. Sammen vil vi kigge dit hjem igennem og finde ud af, hvilken type alarm, der vil være det mest optimale for din familie.

Med et alarmsystem fra E-Secure får du:

  • En skræddersyet alarmpakke, der passer til dine behov
  • Alle anlæg er F&P godkendte i udstyrsklasse 2, som dækker sikringsniveau 20-40
  • Mulighed for enten en trådløs eller kablet version
  • Mulighed for at vælge vagt-/kontrolcentral til
  • Du kan tilvælge adgangskontrol, kameraovervågning og tågealarm

Fleksibel overvågning

Når du køber et alarmsystem hos os, så har du mulighed for at vælge det, der hedder ‘lokal opkobling’. Det betyder, at du selv holder øje, og det er dig, der får besked, hvis alarmen går. Det kan enten være som en push-besked, sms eller som et opkald direkte fra alarmen.

Alt dette kan du se og styre gennem app’en, som vi har udviklet specielt til vores produkter. Skal du på ferie, og synes du det virker usikkert, at det kun er dig og din familie, der får besked, hvis nu alarmen skulle gå, så kan du vælge periodebestemt overvågning fra en vagt- eller kontrolcentral.

Det betyder, at i den periode du eksempelvis er på ferie, så vil en vagtcentral døgnet rundt holde øje med din alarm og sørge for, at der bliver sendt udrykning af sted, hvis alarmen går. Når perioden slutter, så går du automatisk over til din lokale opkobling igen.

Ja-100 Jablotron alarmsystem

Tryg og sikker samarbejdspartner

Vores alarmsystem til private er naturligvis forsikringsgodkendt og leveres og installeres fra kun 95,- kr. mdl. Prisen er inkl. moms med en mindre udbetaling.

E-Secure er naturligvis Alarm og Video ISO 9001:2015 Certificeret totalleverandør. Dette er din tryghed for en sikker og korrekt samarbejdspartner.

Vi samarbejder med nogle af markedets mest professionelle finansielle partnere. Derfor kan vi tilbyde attraktive finansieringsløsninger til alle vores kunder.