Skip to main content

Adgangskontrol

Hold styr på, hvem der er må komme ind og ud af virksomheden.

Øg sikkerheden i din virksomhed med adgangskontrol

Alle kender den traditionelle lås, du skal bruge en nøgle til. Men det kan være svært at holde styr på, hvem der har en, og hvem der ikke længere må have den. Ikke mindst kan det være rigtig dyrt, hvis en af dine medarbejdere mister sin, og låsen og alle resterende nøgler skal skiftes ud.

Med E-Secures brugervenlige adgangskontrolssystem kan du give dine medarbejdere og gæster et adgangskort, en nøglebrik eller et nøglevedhæng. Det gør det nemmere for dig at kunne styre, hvem der må færdes i bygningen, hvor og hvornår.

Det er både lettere og sikrere end helt almindelige nøgler, da du, i stedet for at skulle skifte låsen, hurtigt kan annullere adgangskort og nøglebrikker samt udstede nye. E-Secure tilbyder et bredt udvalg af adgangskontrol muligheder til erhverv i hele Danmark.

Fordelene ved adgangskontrol

Integration

Vores adgangskontrol system kan nemt integreres med jeres tyverialarm, videoovervågning, tågesikring samt port- og elevatorstyring. Vi tilbyder også at lave et tilbud på en samlet pakke, hvis I ønsker en eller flere andre dele til at styrke jeres sikkerhed i virksomheden, forretningen m.m.

Brugervenligt

Systemet er brugervenligt og byder på muligheder som personaledatabaser, lønsystemer, kantinesystemer, lysstyring og komfortventilation mv.

Tryghed hele døgnet

Med adgangskontrol fra E-Secure kan du være tryg hele døgnet – både i dagtimerne og uden for normal arbejdstid. Du kontrollerer hvem, hvor og hvornår nogen har adgang til virksomheden, lageret, serverrum eller lignende.

E-Secure forhandler kun adgangskontrolsystemer, der er ISO 9001-certificeret – og til meget konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide, hvad det vil koste jeres virksomhed at få installeret vores adgangskontrolsystem? Så tøv ikke med at kontakte os for at få mere information og et evt. uforpligtende møde.