Skip to main content

Bilalarm & tracking

Find ud af, hvor din bil er, hvis den bliver stjålet.

Hold øje med din bil, hvis den bliver stjålet

Med E-Secures bilalarm kan du nemt passe på din bil og være sikker på, at den bliver fundet igen, hvis en dag uheldet er ude.

Hvis din bil bliver stjålet, så kan du via den medfølgende app se, hvor din bil befinder sig. Det betyder, at det også vil være nemmere for politiet at finde frem til den.

Vores alarm sørger derfor også for at give dig besked via sms eller ved at ringe dig op, hvis der sker noget uventet.

Indbrud i bilen

Hvis der bliver begået indbrud i din bil, så vil alarmen gå med det samme, og den vil give besked til enten kontrolcenteret, eller de steder hvor alarmen er programmeret til at give besked. Det kan være som sms eller opkald.

Den vil samtidig sende information om bilens nøjagtige position under hændelsen. Alle informationer er logført og kan derfor bruges som dokumentation i forbindelse med forsikringer og myndigheder.

Din bil er dobbeltsikret

Samtidig kan du dobbeltsikre din bil med E-Secures bilalarm, da den nemt kan kobles på din alarm i virksomheden eller hjemme i privaten, hvis du ønsker dette.

Det betyder, at kobler du din bilalarm op sammen med din alarm derhjemme, så vil alarmen i huset inkludere bilen, så snart du slår den til, og din bil holder i indkørslen.

Installeret fra kun 9,- eks moms pr. dag. Prisen inkluderer installation af alarm og GPRS samt GSM alarm og positions angivelser.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores bilalarmer og tracking-muligheder, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.