Skip to main content

Videoovervågning til erhverv

Undgå indbrud med E-Secures videoovervågningsløsning – vi leverer til hele Danmark.

Har din virksomhed brug for videoovervågning af større eller mindre områder? E-Secure tilbyder sikker videoovervågning til erhverv i hele Danmark – uanset størrelsen på din virksomhed. Vi har særligt mange kunder i København og omegn, herunder i industrikvartererne i Glostrup, Ballerup og Hillerød.

Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi skræddersyer altid vores løsninger til den enkelte virksomheds behov. Dermed er du som kunde sikker på, at du får taget de rigtige og bedste sikkerhedsforanstaltninger.

Beskyt din virksomhed med trådløs overvågning

Du kan nemt og simpelt øge sikkerheden i din virksomhed, butik, produktionshal mm., med en samlet videopakke fra E-Secure.

Vi sørger for at installere den valgte løsning og sikrer dig, at du får den mest optimale kameraplacering. Med vores videoovervågning til erhverv minimerer du ikke blot risikoen for indbrud – du kan også nemmere dokumentere et eventuelt forsøg eller gennemført indbrud med optagelsen fra dit overvågningskamera.

Med E-Secure er du sikret en optimal løsning

Når du kontakter os, så tager vi altid ud på stedet for at se, hvad og hvor meget, der er behov for. Dette er for at sikre, at du får den mest optimale løsning.

Efterfølgende udarbejder vi et tilbud, hvor vi specificerer, hvilke produkter vi forestiller os, du skal have, og præsenterer din pris for dette inkl. installation.

Vi kan i tilbuddet også foreslå andre løsninger, der vil gå godt i spænd med videoovervågningen som eksempelvis tågesikring eller vores alarmsystem til erhverv samt andre udendørs sikkerhedsløsninger.

Med E-Secures specialdesignede app kan du selv styre din videoovervågning og følge med i, hvad der sker på de overvågede steder.

Skræddersyet videoovervågning

Det er vigtigt for os, at den løsning, vi installerer, passer perfekt til dine behov. Det betyder, at vi altid gennemgår stedet, eller de steder, hvor du ønsker overvågning, før vi foreslår, hvilken løsning, der vil være den mest optimale.

Priseksempel

 • 4 Stk. FULL HD IP videosystem ude eller inde-kameraer i dome eller tube inkl. langtrækkende IR belysning
 • NVR Optager
 • 1 TB harddisk
 • Gratis E-Secure app til at overvåge kameraerne
 • 100m. Kabel

Vi installerer hele denne videopakke fra kun kr. 399,- kr. mdl. ekskl. moms og en udbetaling på blot kr. 600,- ekskl.

Med i vores videopakke er følgende inkluderet:

 • IP-kameraer i højeste HD kvalitet, der giver knivskarpe billeder
 • Ingen forstyrrelse på signalet, da det trækkes over strømførende netværkskabler
 • Mulighed for trådløse løsninger
 • Brugervenligt styreprogram til computer samt smartphone
 • Visning af liveoptagelser på telefonen
 • Mulighed for lydoptagelser
 • 24 måneders produkt garanti

E-Secure er naturligvis Alarm og Video ISO 9001:2015 Certificeret totalleverandør. Dette er din tryghed for en sikker og korrekt samarbejdspartner.​

Ønsker du yderligere informationer?

Hvad koster videoovervågning til erhverv? Har du spørgsmål til vores videoovervågning til erhverv, eller er du interesseret i at få et tilbud? Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan tilbyde dig.