Overvågning af byggeplads

Hold styr på byggepladsen med E-Secures sikkerhedsløsninger

Skal din byggeplads overvåges?

På en byggeplads kommer og går rigtig mange mennesker i løbet af en dag. Ikke mindst også efter lukketid, hvis det er muligt. Mange uvedkommende kan godt finde på at aflægge byggepladsen et besøg, hvis de ved, at det kan lade sig gøre. Måske de vil skyde genvej, eller måske nogen er på udkig efter noget, de kan tage med.

Skræddersyede videoløsninger

E-Secure tilbyder alle former for overvågning til din byggeplads, så du nemt kan holde øje med, hvem der bevæger sig ind på byggepladsen. Overvågningen kan også agere som skræmmemiddel overfor dem, der ikke har ret til at være på pladsen. Oplever du tyveri, kan du bruge optagelserne som dokumentation.

Vi tilbyder en skræddersyet videoløsning, der passer til byggepladsens størrelse samt dine ønsker til, hvad overvågningen skal kunne bidrage med.

Vi vil altid tage ud på pladsen først, for at danne os et overblik over, hvor stort et område, det drejer sig om. På denne måde kan vi bedre udarbejde et realistisk og fornuftigt tilbud, vi ved opfylder dine krav.

Vagter på pladsen

Er videoovervågning ikke nok, så kan du også vælge, enten at nøjes med, eller at tilvælge oveni, at vi sørger for, at der er vagter på pladsen. Vi har en række samarbejdspartnere, som vi har en aftale med, der vil kunne være på pladsen i det tidsrum, det er nødvendigt.

E-Secure sørger for at forhandle aftalen på plads med vagten/vagterne, og vi sørger for, at vagten/vagterne dukker op det rigtige sted og tidspunkt.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen former for spørgsmål til, hvilke løsninger, vi kan tilbyde jer, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Sp vil vi hurtigst muligt vende tilbage.

Skriv til os
Ring til os

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op inden for 24 timer
Kan du ikke lide formularer, så ring til os på 5033 0000 eller skriv til jan@e-secure.dk
Home » Overvågning af byggeplads