Alarmsystem med tågesikring

Tyvene kan ikke stjæle det, de ikke kan se.

Tågesikring øger sikkerheden i din virksomhed

E-Secure tilbyder tågesikring, der fylder et lokale eller dit ønskede område med uskadelig røg. Det betyder, at en eventuel indbrudstyv inden for få sekunder vil blive stoppet i sin gerning, da man ikke kan se gennem røgen. Røgen bliver aktiveret gennem alarmsystemet, og den vil begynde at sprede sig med det samme, at alarmen går.

Vi tilbyder PROTECT tågegeneratorer, der er intelligent tågesikring. De er fleksible og har en høj ydeevne. Vi sikrer derfor, at vores tågesikring vil passe til dine behov og ønsker til sikring af din virksomhed.

Vi kan tilbyde at installere tågesikringen alene eller sammen med vores alarmsystem til erhverv.

Hvordan fungerer tågesikring?

En PROTECT tågekanon fra E-Secure fylder lokalet med en tæt sikkerhedståge, så indbrudstyven ikke kan se noget. Det betyder, at tyven heller ikke kan finde vej ud igen.

Røgen fra en tågegenerator kan holde indbrudstyve væk i op til en time, og politiet eller vagtselskabet har derfor god tid til at nå frem, mens du og din virksomhed er beskyttet af tåge.

Sikkerhedstågen efterlader ingen spor, og den er fuldstændig uskadelig for mennesker, dyr, tøj, møbler og elektrisk udstyr. Det er derfor en af de mest effektive og hurtige metoder til at forhindre et eventuelt indbrud, røveri eller hærværk.

En bekymring mindre

E-Secures løsning med PROTECT sikkerhedståge giver ro i sindet og en god nattesøvn efter lukketid. I tilfælde af indbrudsforsøg er din virksomhed hurtigt oppe at køre igen.

Vi tilbyder beskyttelse af alt fra små depoter til større varehuse. Vi kan fremvise godkendelser på både vores tågekanoner og tågevæske.

Tågekanonerne er udformet i et moderne og tidsløst design. Flere modeller kan endda skjules bag væg eller loft, hvis du ikke ønsker, det skal være synligt i virksomheden eller forretningen.

Vil du høre mere om vores løsninger?

Hvad koster tågesikring? Hvis du har nogen spørgsmål til, hvorfor intelligent tågesikring kan være en god ide for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser vi har fået gennem tiden.

"Super god oplevelse"

Hurtig installation, god service og så fik vi løsninger udover det forventede, og endda til yderst konkurrencedygtige priser.

Varmeste anbefalinger herfra.

Mickey

"Super hurtig service"

Super hurtig service. meget service minded, hjalp mig igennem det hele, og forklarede det hele super nemt.

Peter Bjørnholm

"Top proffesionel leverandør"

E-Secure har vi haft som leverandøre i gennem lang tid, og vi er super tilfredse.

Yderst profesionelle, god rådgivning omkring sikring af vores kontorer, biler mm

Kan klart anbefaldes - 5 stjerner herfra.

Allan Darré

"Helt klart det bedste"

Bedste alarm selskab du finder i Danmark. Der er en ingen skjulte omkostninger, du får præcis hvad du beder om. Servicen er i top og produkterne fungere perfekt! Appen til telefonen er også super nem og brugervenlig.

Martin

Følg os
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Her holder vi til

Posthustorvet 1.1
3300, Frederiksværk
Halsnæs

​Hent rutevejledning her

E-Secure ApS

​​CVR: ​36537191

Telefon

50 33 00 00

Hos os kan du betale med​

932534

Certificeringer:

​Autoriseret og Iso certificeret Alarm, Video og Adgangskontrol leverandør.
​AIA 212.1808, TVO 214.1809, ADK 213.2955

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Altid i gode hænder:

24 timers overvågning – året rundt med E-Secure

Professionel og ærlig rådgivning

God samarbejdspartner

Døgnbemandet vagtcentral