Overvågning af byggeplads

Hold styr på byggepladsen med E-Secures sikkerhedsløsninger.

Skal din byggeplads overvåges?

På en byggeplads kommer og går rigtig mange mennesker i løbet af en dag. Ikke mindst også efter lukketid, hvis det er muligt. Mange uvedkommende kan godt finde på at aflægge byggepladsen et besøg, hvis de ved, at det kan lade sig gøre. Måske de vil skyde genvej, eller måske nogen er på udkig efter noget, de kan tage med. Der skal måske mere til end et simpelt overvågningskamera, før du trygt kan gå hjem efter fyraften.

E-Secure tilbyder alle former for overvågning til din byggeplads, så du nemt kan holde øje med, hvem der bevæger sig ind på byggepladsen. Vores løsninger henvender sig primært til erhverv, og vi har mange kunder i København og omegn, f.eks. i Glostrup, Ballerup og Hillerød.

Skræddersyede videoløsninger

Der findes mange løsninger på udendørs overvågning. Et overvågningskamera kan agere som skræmmemiddel overfor dem, der ikke har ret til at være på pladsen. Oplever du tyveri, kan du bruge optagelserne som dokumentation.

Vi tilbyder en skræddersyet videoløsning, der passer til byggepladsens størrelse samt dine ønsker til, hvad overvågningen skal kunne bidrage med. I samme forbindelse kan vi installere alarm og andre typer tyverisikring.

Vi vil altid tage ud på pladsen først, for at danne os et overblik over, hvor stort et område, det drejer sig om. På denne måde kan vi bedre udarbejde et realistisk og fornuftigt tilbud, vi ved opfylder dine krav.

Vagter på pladsen

Er videoovervågning ikke nok, så kan du også vælge enten at nøjes med eller tilvælge oveni, at vi sørger for, at der er vagter på pladsen. Vi har en række samarbejdspartnere, som vi har en aftale med, der vil kunne være på pladsen i det tidsrum, det er nødvendigt.

E-Secure sørger for at forhandle aftalen på plads med vagten/vagterne, og vi sørger for, at vagten/vagterne dukker op det rigtige sted og tidspunkt.

Har du spørgsmål?

Hvad koster overvågning på byggeplads? Hvis du har nogen former for spørgsmål til, hvilke løsninger, vi kan tilbyde jer – og til hvilken pris – så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage.

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser vi har fået gennem tiden.

"Super god oplevelse"

Hurtig installation, god service og så fik vi løsninger udover det forventede, og endda til yderst konkurrencedygtige priser.

Varmeste anbefalinger herfra.

Mickey

"Super hurtig service"

Super hurtig service. meget service minded, hjalp mig igennem det hele, og forklarede det hele super nemt.

Peter Bjørnholm

"Top proffesionel leverandør"

E-Secure har vi haft som leverandøre i gennem lang tid, og vi er super tilfredse.

Yderst profesionelle, god rådgivning omkring sikring af vores kontorer, biler mm

Kan klart anbefaldes - 5 stjerner herfra.

Allan Darré

"Helt klart det bedste"

Bedste alarm selskab du finder i Danmark. Der er en ingen skjulte omkostninger, du får præcis hvad du beder om. Servicen er i top og produkterne fungere perfekt! Appen til telefonen er også super nem og brugervenlig.

Martin

Følg os
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Her holder vi til

Posthustorvet 1.1
3300, Frederiksværk
Halsnæs

​Hent rutevejledning her

E-Secure ApS

​​CVR: ​36537191

Telefon

50 33 00 00

Hos os kan du betale med​

932534

Certificeringer:

​Autoriseret og Iso certificeret Alarm, Video og Adgangskontrol leverandør.
​AIA 212.1808, TVO 214.1809, ADK 213.2955

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Altid i gode hænder:

24 timers overvågning – året rundt med E-Secure

Professionel og ærlig rådgivning

God samarbejdspartner

Døgnbemandet vagtcentral