Alarmsystem til erhverv

Vi leverer og monterer alarmanlæg i hele Danmark.

Innovative og moderne alarmsystemer til erhverv

E-Secure tilbyder innovative og moderne og forsikringsgodkendte alarmsystemer til erhverv og virksomheder over hele Danmark. Mange af vores kunder kommer fra København og omegn, f.eks. Ballerup, Glostrup og Hillerød.

Vores alarmløsninger passer både til virksomheder, produktionshaller, byggepladser, butikker mm. Vi skræddersyer vores løsninger, så den matcher dine behov og ønsker til sikring af din virksomhed. Vi laver derfor også både store og mindre løsninger inden for tyverisikring, og ingen opgave er for stor eller lille til os.

Vi er en landsdækkende leverandør af sikkerhedsløsninger bestående af alarmer og videoovervågning. Vi klarer også installation og giver dig vejledning til, hvordan du kan bruge den medfølgende app, du kan styre alarmsystemet med. Sådan sikrer vi dig et system, der er nemt at betjene.

E-Secure installerer kun moderne og sikre alarmer som eksempelvis Ja-100 fra Jablotron, der er et system med utallige komponenter i et tidsløst design.

Mulighederne for at kunne tilpasse din tyverialarm er næsten uendelige i forhold til både adgangskontrol, røgalarm, video, styring mm.

Fleksibel overvågningsperiode

Hvis du vælger et alarmsystem til erhverv fra E-Secure, så har du mulighed for at vælge, om du ønsker, der skal være koblet en vagt- eller kontrolcentral på din alarm. Hvis du ønsker dette, vil det være døgnet rundt, de er koblet på alarmen.

Ønsker du ikke en ekstern koblet på alarmen, så kan vælge det, der hedder ‘lokal opkobling’. Det betyder, at du selv kan holde øje og bede om push-beskeder, sms’er eller blive ringet op via den app, som E-Secure har udviklet til sine alarm- og overvågningssystemer.

Der er dog mulighed for at få en periodebestemt overvågning mod betaling for den ønskede periode. Det betyder, at skal du f.eks. på ferie eller i en periode ikke ønsker selv at holde øje, kan vi koble din alarm på på en vagt- eller kontrolcentral.

Tilkøber du i en periode overvågning, så indebærer denne pris, at E-Secure foretager eventuelle udrykning via vores aftaler med alarmpatruljer og andre på forhånd aftalte reaktioner.

Skræddersyet løsning – vi gør det simpelt

E-Secure tilbyder dig en komplet skræddersyet løsning af dit nye alarmsystem til erhverv. Det betyder, at vi kommer ud og ser stedet an, hvor du ønsker alarmsystemet sat op. Med en gennemgang af stedet, kan vi nemmere vurdere, hvilken løsning, der vil være den mest optimale for dig og virksomheden.

Vi kan også sammensætte en løsning, der inkluderer overvågning, tågesikring eller eksempelvis hegnssikring.


Efterfølgende udarbejder vi et tilbud med både en kontant og en leasing pris, så du kan tage stilling til, hvad du ønsker.

Få en sikker løsning med E-Secure:

  • Du får en skræddersyet alarmpakke, der passer til din virksomheds behov
  • Alle anlæg er F&P godkendte i udstyrsklasse 2, som dækker sikringsniveau 20-40
  • Vores alarmer kan både fås i en trådløs version samt en kablet version
  • Du vælger selv om løsningen skal være med eller uden vagtcentral/kontrolcentral (24/7)
  • Du kan tilvælge adgangskontrol, kameraovervågning og tågealarm

Forsikrings godkendt erhvervsalarm fra kr. eks. moms pr. måned 195,-. Denne pris inkluderer installation.

E-Secure er naturligvis Alarm og Video ISO 9001:2015 Certificeret totalleverandør. Dette er din tryghed for en sikker og korrekt samarbejdspartner.

Kontakt os

Hvad koster et alarmsystem til erhverv? Har du nogen spørgsmål til, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Eller ønsker du at høre mere om vores priser? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser vi har fået gennem tiden.

"Super god oplevelse"

Hurtig installation, god service og så fik vi løsninger udover det forventede, og endda til yderst konkurrencedygtige priser.

Varmeste anbefalinger herfra.

Mickey

"Super hurtig service"

Super hurtig service. meget service minded, hjalp mig igennem det hele, og forklarede det hele super nemt.

Peter Bjørnholm

"Top proffesionel leverandør"

E-Secure har vi haft som leverandøre i gennem lang tid, og vi er super tilfredse.

Yderst profesionelle, god rådgivning omkring sikring af vores kontorer, biler mm

Kan klart anbefaldes - 5 stjerner herfra.

Allan Darré

"Helt klart det bedste"

Bedste alarm selskab du finder i Danmark. Der er en ingen skjulte omkostninger, du får præcis hvad du beder om. Servicen er i top og produkterne fungere perfekt! Appen til telefonen er også super nem og brugervenlig.

Martin

Følg os
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Her holder vi til

Posthustorvet 1.1
3300, Frederiksværk
Halsnæs

​Hent rutevejledning her

E-Secure ApS

​​CVR: ​36537191

Telefon

50 33 00 00

Hos os kan du betale med​

932534

Certificeringer:

​Autoriseret og Iso certificeret Alarm, Video og Adgangskontrol leverandør.
​AIA 212.1808, TVO 214.1809, ADK 213.2955

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Altid i gode hænder:

24 timers overvågning – året rundt med E-Secure

Professionel og ærlig rådgivning

God samarbejdspartner

Døgnbemandet vagtcentral