Cookie politik

 

Når du besøger www.e-secure.dk indsamler E-Secure information om dit besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger E-Secure til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at understøtte vores markedsføring af vores tilbud. Her kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvordan du kontakter E-Secure vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på e-secure.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via e-secure.dk foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven. Du kan læse mere om den nye dataforordning her.

E-Secure følger foreningen for Danske Mediers retningslinjer for cookies- og privatlivspolitik.

E-Secure registrerer automatisk login og logud tidspunkter for samarbejdspartnere, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i e-secure.dk-universet. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail eller øvrige persondata, men anvendes udelukkende til statistisk brug på overordnet niveau.

E-Secure bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics og Google Data Studio, der hjælper E-Secure med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af websitet.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Personoplysninger bruges til at gennemføre og sende en kontaktformular eller bestilling af den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser, dine downloads eller det indhold, som du har vist interesse for.

Disse oplysninger og data er ikke tilgængelige til brug for andre end E-Secure. Derudover benyttes data via Facebook til at optimere kommunikationen til brugere på Facebook og via Facebooks samarbejdspartnere.

e-secure.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger – enten i forbindelse med udfyldning af en kontaktformular eller bestilling af en service eller et direkte køb.

Hvad er en cookie?

Når du besøger e-secure.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekst-fil, der lagres og gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, som du har besøgt før. Cookien hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret.

I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvis du ikke ønsker at cookies anvendes, kan du til enhver tid blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter på E-Secures website, som ikke virker.

Tredjeparts cookies
e-secure.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. partscookies i din browser ved at følge dette link.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på e-secure.dk, her bruger vi cookien til f.eks. at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på de enkelte sider. Her bruger vi systemer fra Google Analytics og Google Data Studio.

Disse cookies bruges til at lave statistik på sidebesøg, så E-Secure kan se, hvor mange sider der ses per bruger, og hvilke sider der ses i samme besøg, hvilke videoklip der ses samt om der foretages online udfyldning af kontaktformular. Ligeledes aktiveres der med mellemrum spørgeskemaer, som hjælper med at forstå, hvem der anvender E-Secures website. Disse informationer kan ikke føres tilbage til brugerens identitet.

Du kan fravælge Google Analytics her.

Flere steder på e-secure.dk lagres der desuden cookies, når der benyttes tjenester og komponenter fra Google, såsom Google Maps, Google Search Console, YouTube og Google+ deling.

Endelig bruger vores integration med Facebook, YouTube og Twitter cookies til at holde styr på, hvilken båndbredde du har, og derfor hvor store videofiler, du kan afspille, og til at holde styr på, om du er logget ind på tjenesten.

e-secure.dk indeholder 3. parts komponenter som fx “Facebook Anbefal”, “Facebook synes godt om” eller “Google”.

Disse 3. parts komponenter bevirker, at indehaveren af 3. parts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på e-secure.dk og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg på E-Secures website logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af 3. parts komponenten foretager, ligger uden for E-Secures kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Hvad bruger E-Secure cookies til? 

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

2.3 Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.4.1 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.4.2 Google Adwords remarketing (reklame)

Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt e-secure.dk

Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret her: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Derudover bruger vi data omkring dit køn, alder og interesser fra Google i Google Analytics rapporter til bedre at forstå hvem vores besøgende er f.eks. om det er unge eller ældre, der læser bestemt indhold.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, udfyldning af en kontaktformular, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. E-Seecure efterlever de nye retningslinjer jvf. GDPR af 25. maj 2018 – læs mere herom her.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine præferencer og interesser.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos E-Secure, skal du rette henvendelse på salg@e-secure.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Hvis der er tale om en klage over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven indgives til Datatilsynet.

Kontakt E-Secure

Du kan kontakte E-Secure via denne email

Vil du ikke overvåges på nettet?

Er du træt af, at du bliver overvåget, når du surfer på nettet? Det kan du gøre noget ved.

Danske hjemmesider skal tydeligt tilkendegive, at de lægger en cookie på din computer, inden de gør det. Men det gør de bare ikke altid.

En cookie er lille tekst-fil, som kan bruges til at identificere dig og din computer. Den bruges bl.a. til at hjemmesiderne kan servere personlige reklamer og lave statistik på din opførsel. Gider du ikke have, at der ligger cookies på din computer, så kommer her en kort guide til, hvordan du sletter dem igen – og blokerer for, at de kommer igen.

Hvis du vælger at blokere for alle cookies, er det ikke sikkert, at de hjemmesider du besøger virker.

Firefox

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tiltand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

Internet Explorer

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

Chrome

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok

Safari

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.