Alarmsystem til erhverv

Vi leverer og monterer alarmer i hele Danmark

Innovative og moderne alarmsystemer til erhverv

E-Secure tilbyder innovative og moderne og forsikringsgodkendte alarmsystemer til erhverv og virksomheder over hele Danmark.

Vores alarmløsninger passer både til virksomheder, produktionshaller, byggepladser, butikker mm. Vi skræddersyer vores løsninger, så den matcher dine behov og ønsker til sikring af din virksomhed. Vi laver derfor også både store og mindre løsninger, og ingen opgave er for stor eller lille til os.

Vi er en landsdækkende leverandør af sikkerhedsløsninger bestående af alarmer og videoovervågning. Vi klarer også installation og giver dig vejledning til, hvordan du kan bruge den medfølgende app, du kan styre alarmsystemet med.

E-Secure installerer kun moderne og sikre alarmer som eksempelvis Ja-100 fra Jablotron, der er et system med utallige komponenter i et tidsløst design.

Mulighederne for at kunne tilpasse alarmen er næsten uendelige i forhold til både adgangskontrol, røgalarm, video, styring mm.

Fleksibel overvågningsperiode

Hvis du vælger et alarmsystem til erhverv fra E-Secure, så har du mulighed for at vælge, om du ønsker, der skal være koblet en vagt- eller kontrolcentral på din alarm. Hvis du ønsker dette, vil det være døgnet rundt, de er koblet på alarmen.

Ønsker du ikke en ekstern koblet på alarmen, så kan vælge det, der hedder ‘lokal opkobling’. Det betyder, at du selv kan holde øje og bede om push-beskeder, sms’er eller blive ringet op via den app, som E-Secure har udviklet til sine alarm- og overvågningssystemer.

Der er dog mulighed for at få en periodebestemt overvågning mod betaling for den ønskede periode. Det betyder, at skal du f.eks. på ferie eller i en periode ikke ønsker selv at holde øje, kan vi koble din alarm på på en vagt- eller kontrolcentral.

Tilkøber du i en periode overvågning, så indebærer denne pris, at E-Secure foretager eventuelle udrykning via vores aftaler med alarmpatruljer og andre på forhånd aftalte reaktioner.

Skræddersyet løsning

E-Secure tilbyder dig en komplet skræddersyet løsning af dit nye alarmsystem til erhverv. Det betyder, at vi kommer ud og ser stedet an, hvor du ønsker alarmsystemet sat op. Med en gennemgang af stedet, kan vi nemmere vurdere, hvilken løsning, der vil være den mest optimale for dig og virksomheden.

Vi kan også sammensætte en løsning, der inkluderer overvågning, tågesikring eller eksempelvis hegnssikring.

Efterfølgende udarbejder vi et tilbud med både en kontant og en leasing pris, så du kan tage stilling til, hvad du ønsker.

Alarmsystem til erhverv med E-Secure. Levering til hele danmark

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op inden for 24 timer
Kan du ikke lide formularer, så ring til os på 5033 0000 eller skriv til jan@e-secure.dk

Få en sikker løsning med E-Secure:

  • Du får en skræddersyet alarmpakke, der passer til din virksomheds behov
  • Alle anlæg er F&P godkendte i udstyrsklasse 2, som dækker sikringsniveau 20-40
  • Vores alarmer kan både fås i en trådløs version samt en kablet version
  • Du vælger selv om løsningen skal være med eller uden vagtcentral/kontrolcentral (24/7)
  • Du kan tilvælge adgangskontrol, kameraovervågning og tågealarm

Forsikrings godkendt erhvervsalarm fra kr. eks. moms pr. måned 113,-. Denne pris inkluderer installation.

E-Secure er naturligvis Alarm og Video ISO 9001:2015 Certificeret totalleverandør. Dette er din tryghed for en sikker og korrekt samarbejdspartner.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål til, hvad vi kan gøre for din virksomhed med vores alarmsystem til erhverv? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Skriv til os
Ring til os
Home » Alarmsystem erhverv